Paella od dona Olina

Naši paellu připravujeme z kuřecího masa. Jedním z našich dodavatelů je farma Loužná na Šumavě.  V Plzeňském kraji se jedná o vůbec první vlastní chov a výkrm drůbeže spojený zároveň s vlastním zpracováním na porážce tohoto typu. Jedná se o kuřata s pozvolnými přírůstky za pomoci zkrmování celé pšenice s prodlouženou dobou výkrmu až na 68 dní věku.

V naší nabídce máme také paellu v bezmasém provedení, tudíž pokrm vhodný i pro vegany. Je pravda, že v tradičním pojetí je paella bez masa něco zcela nemožného, my však s touto verzí máme velmi dobré zkušenosti a rádi tak poskytneme zážitek z tohoto pokrmu i těm, kteří ze svého jídelníčku maso zcela vyloučili.

Naše receptura je výsledkem dlouholetého zkoušení a hledání ingrediencí čím klasický recept „vylepšit“, ale zachovat přitom jeho tvář. Jedním z našich vylepšení je vaření mořských plodů zvlášť, na samostatné pánvi a to na bílém víně a bylinkách. Zákazník se tak může sám rozhodnout, jestli si porci jimi ozvláštní či nikoli.

 Nemáme žádnou stálou provozovnu, věnujeme se výhradně Street Food, kdy s naší paellou navštěvujeme farmářské trhy, hudební a divadelní festivaly, vinobraní, Fashion a Stret Food markety. Jezdíme zkrátka všude tam, kde věříme, že nalezneme lidi, kteří mají rádi život a objevování nových zážitků a chutí. Paella je v našich končinách stále dosti exotický pokrm, proto pečlivě zvažujeme, kam se vydáme.

Samozřejmě jezdíme i všude tam, kam si nás lidé pozvou. Na soukromých akcích jako jsou svatby, oslavy  a jiná setkání  jsme schopni zajistit plnohodnotný catering. Nejsme limitování zázemím ani místem konání, paellu vám uvaříme kdekoliv, třeba i uprostřed louky. Samotná příprava je velmi atraktivní na pohled. Obří pánev je přímo pastva pro oko, zářící celou paletou barev z použitých surovin, která je velmi příjemným zpestřením jakékoli  akce.